Osmrtnica
Stana Čuljak
1938 - 2023
Tužnim srcem i s bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

STANA ČULJAK

u petak 27.01.2023. godine u 18.00 sati nakon kraće bolesti u svojoj 85. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminula.
Ispraćaj će biti u nedjelju 29.01.2023. godine u 14.00 sati ispred Gradske mrtvačnice BIJELI BRIJEG. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na Rimokatoličkom groblju Sv. ANTE, CIM. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa u crkvi Krista Dobrog Pastira u Cimu. Obitelj prima sućut od 13.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

OŽALOŠĆENI:
kćerke: MARINA, IVANKA i DRAGICA; zetovi: IVICA, MATE, DARKO, HRVOJE i IVAN; unučad: IGOR, INES, INGA, TEA, DARIO, MATEJ, MARINO, MAJA, JOSIP – MARIN, ANTE, IVA – GABRIJELA; praunučad; sestre: PAVA, ZORA i STANISLAVA s obiteljima; obitelji pok. braće: IVANA i MARIJANA; obitelji pok. sestara: SLAVE i RADE; obitelj pok. djevera MARIJANA; obitelji pok. zaova: ZORKE, MILKE i ŠIME; obitelji: ČULJAK, PRSKALO, MANDIĆ, BAJAMIĆ, MARIĆ, KOŽUL, IVANČIĆ, MARTINOVIĆ, MIHAJLOVIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM.